Альткойни лідирують у криптопадінні, оскільки біткойн підскочив приблизно до 20 000 доларів

Втрати криптовалют посилилися: популярні токени Defi, такі як Solana та Avalanche, впали більше, ніж лідер сектору Біткойн, оскільки побоювання з приводу зараження зростають після краху хедж-фонду Three Arrows Capital.

Біткойн впав нижче 20 000 доларів вперше майже за тиждень, оскільки відсутність стійкого висхідного імпульсу у токена змусило деяких технічних аналітиків підвищити ймовірність подальшого зниження.

Найбільша криптовалюта впала на 2%, перш ніж трохи відновитися і торгуватися на рівні 20 068 доларів о 9:09 ранку в Нью-Йорку. Індекс MVIS CryptoCompare Digital Assets 100, який вимірює 100 найкращих токенів, упав на 4,1%. Solana подешевшала на 6,2%, а Avalanche впала на 7,2%.

“Більшість короткострокових технічних індикаторів вказують на більш високу ймовірність остаточного зниження в стилі “розмиву” до того, як це дно буде досягнуто”, – сказав Марк Ньютон, технічний стратег Fundstrat, у замітці у вівторок. Біткойн може впасти з 12 500 до 13 000 доларів, «що, як я очікую, має стати чудовим місцем для середньострокових покупців, щоб додати до лонг», – написав він.

Відносно стабільна торгівля біткойнами після падіння до мінімуму в 17 560 доларів 18 червня підживлювала оптимізм щодо того, що пошарпаний ринок криптовалют готує ґрунт для відновлення. Тим не менш, сектор, як і раніше, зазнає тиску через зусилля центральних банків щодо виснаження ліквідності, а також через серію гучних крипто-вибухів, які підірвали довіру інвесторів.

Більш стабільні ціни на криптовалюту останнім часом, ймовірно, викликали деяке полегшення, «з огляду на потік негативних заголовків за останні пару місяців», – сказав Крейг Ерлам, старший ринковий аналітик Oanda. «Я боюся, що найближчими тижнями може бути ще більше, і мені цікаво, чи вчинить так само і співтовариство, враховуючи його нездатність домогтися якоїсь підтримки вище 20 000 доларів».

Поділитися:

Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Залишити коментар