Підсумки тижня: точна дата оновлення Cardano та дані з ринку праці в США

Найбільше оновлення Cardano (ADA)

На минулому тижні розробники з IOHK оголосили точну дату активації оновлення Vasil в основній мережі Cardano – 22 вересня 2022 року. Спочатку оновлення було заплановане на червень цього року, але потім команда проєкту віддала перевагу плавному переходу який розтягнувся у часі аж на три місяці. Зараз все готово до оновлення:

  1. 75% блоків основної мережі створюється остаточним кандидатом на вузол Vasil (1.35.3)
  2. Приблизно 25 бірж оновлено (що становить 80% ліквідності ada)
  3. 10 найкращих DApps за TVL підтверджують, що вони оновилися до 1.35.3 на PreProduction і готові до оновлення.

Vasil — найбільше оновлення Cardano (криптовалюта ADA), яке має призвести до збільшення пропускної спроможності мережі, зниження вартості транзакцій та підвищення безпеки.

cardano (ADA)

Ринок праці США

П’ятничні дані з ринку праці в США виявилися змішаними. Число зайнятих у несільськогосподарському секторі зросло трохи більше очікувань, але показало уповільнення зростання. Участь у робочій силі зросла більше за очікування – американці починають формувати більшу пропозицію, тому рівень безробіття зріс до 3,7%.

Спочатку ринки відреагували позитивно очікуючи м’якої посадки економіки США, але згодом прийшло розуміння того, що у вересні ФРС знов буде яструбиною і підніме ставку на 0,75%. Також регулятор все гучніше попереджає про рецесію і ринкові гравці починають усвідомлювати її неминучість.

Nonfarm payrols

ЄС виділить 5 млрд євро для України

Ця сума є частиною більшого пакету допомоги в 9 млрд євро, обіцяного Євросоюзом ще у травні місяці цього року, і значна частина якого все ще не перерахована, через розбіжності між Єврокомісією та державами-членами щодо деталей програми.

За словами дипломатів Євросоюзу, знайомих з планом, Єврокомісія запропонує кредитний пакет цього тижня, щоб допомогти Україні покрити невідкладні витрати, включаючи заробітну плату та матеріальну допомогу.

Цей контент призначений лише для інформаційних цілей. Ви не повинні купувати чи продавати виключно на основі цієї інформації. Це не посібник до дії. Приймайте рішення дотримуючись власної інвестиційної стратегії та ризик-менеджменту.

Поділитися:

Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Залишити коментар