Біткоїн падає після найкращого місяця 2022 року, трейдери зважують відновлення

Біткоїн падає після досягнення найвищого рівня з середини червня в суботу на тлі оптимізму, що ринок, можливо, оговтався від потрясінь.

Найбільша криптовалюта впала на 2,4% до 23 247 доларів США в понеділок після досягнення 24 658 доларів США в суботу, найвищого рівня з 13 червня. Її приріст у липні на 27% став найкращим місяцем з жовтня. Ефір також знизився після того, як минулого місяця він підскочив на 70%, що є найкращим показником із січня 2021 року.

«Серпень обіцяє бути непростим для біткоїн із гарантованою подальшою волатильністю», — сказав Антоні Тренчев (Antoni Trenchev), співзасновник і керуючий партнер крипто-кредитора Nexo.

Біткоїн закриває липень вище ковзної середньої з періодом 200

Тим не менш, він «схиляється до повторення липневої стійкості після червневої капітуляції» після того, як «біткоїн поглинув два макроудари минулого тижня» підвищення ставки Федеральної резервної системи та даних, які показують, що економіка США скорочується другий квартал поспіль.

Наприкінці червня та в липні біткоїн впав нижче 20 тисяч доларів на тлі занепокоєння щодо підвищення ставок та інфляції, а також внутрішніх проблем із криптовалютами, таких як крах екосистеми Terra/Luna та хедж-фонду Three Arrows Capital.

Він все ще далеко від історичних максимумів в 69 тисяч доларів США з листопада 2021 року, але почав демонструвати певну силу в умовах складних економічних показників і більш жорсткої монетарної політики.

«Крипто-зима» може закінчитися, і це те, що потрібно, щоб відновити потоки назад у простір криптовалюти», — сказав Едвард Мойя (Edward Moya), старший ринковий аналітик Oanda, у п’ятничній записці.

Поділитися:

Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Залишити коментар